Contact

MARTIN SCHILDER
Smaragdweg 6 t/m 14
1812 RJ Alkmaar

T: 072 - 541 07 93
E: online@martinschilder.nl

Upkopen.nl

De up! is de gloednieuwe stadsauto van Volkswagen

De up! combineert design met unieke innovaties, een zeer competitieve prijsstelling en uitstekende milieuprestaties. De Volkswagen up! is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: ‘take up!’, ‘move up!’ en ‘high up!’

Martin Schilder voegt met Upkopen.nl daar de I-up! de speciale 'internet only' uitvoering aan toe. Uw voordeel is dat alles via het internet verloopt, betrouwbaar, snel, de beste prijs en maar één aanspreekpunt. Al onze aanbiedingen zijn alleen verkrijgbaar via Upkopen.nl, dus echt web-only!

take up!

 take uprood

De take up! is de eenvoudigste uitvoering. De uitrusting en afwerking zijn bepaald niet standaard zo heeft de take up! bumpers in carroseriekleur, chromen accenten in koplamp units, dagrijverlichting geïntegreerd in de koplampen en neerklapbare achterbank.

 

move up!

 moveupachterkant

De move up! is de middelste uitvoering. De move-variant is standaard voorzien van: o.a. in kleur meegespoten buitenspiegels en deurhendels, hoogglans zwarte accenten in het interieur, City Emergengy Braking, ESP, electrische ramen en centrale deurvergendeling met afstandsbediening. Tevens krijgt u bij de move up! een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, alsmede uw stuur en een variabele kofferbak bodem.

i-up! de online edtion van Upkopen.nl

 volkswagenmoveup

De Volkswagen I-up! is een speciale editie van Martin Schilder die alleen online te bestellen is.

De I-up! is op basis van de complete move-up! 4 drs uitvoering met het Executive pakket inclusief het Maps & More navigatie systeem. (Het executive pakket bestaat uit uw airco, geïntegreerde radio en het Maps & More navigatie systeem.)

U ontvangt standaard € 710,- online korting en profiteert van lagere kosten rijklaar maken.

Bij inruil van uw huidige auto, ontvangt u nu tijdelijk maar liefst € 400,- inruilpremie. (Niet i.c.m. met een 0% rente financiering)

high up!

 Volkswagen Up 2013 800x600 wallpaper 01

De high up! is de meeste complete up! en is voorzien van lichtmetalen 15 inch velgen, dashboard inleg in carroseriekleur, lederen stuurwiel met hoogglans zwarte inleg, chromen accenten in het interieur en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. 

Car-configurator - Snel rijden met een up! op voorraad - I-up! de online online edition